American standard valve pressure ma le faʻavae a le atunuʻu faʻatonutonuina o le liuaina o faʻatonuga

E masani ona matou faʻaaogaina le Pn, CLass, o se auala o le pressure, o le eseʻesega o loʻo avea ma sui o le mamafa i lalo o le tala faʻatatau o le vevela e eseʻese, o le Pn European system e faʻasino i le tutusa omiga i le 120 ℃, aʻo le American standard e faʻasino i le tutusa pressure i le 425.5 ℃. O le mea lea, i le inisinia fesuiaʻiga mafai ona le gata mo le faʻafouina o le omiga, pei o le CLass300 # faigofie ma le faʻaliliuga o le liua e tatau ona 2.1 Mpa, ae afai e te amanaʻia le faʻaaogaina o le vevela, o le a faʻatatau lona mamafa o le a tulaʻi mai, e tusa ai ma le mea vevela o le suʻega e tutusa ma le 5.0 Mpa.

E i ai lua ituaiga o alatoto faiga: tasi o Siamani (aofia ai Saina) o le sui o le masani ai vevela (Saina o 100 tikeri, Siamani e 120 tikeri) faatagaina galulue mamafa o le faʻatatauga o le "nominal pressure" system. O le tasi o le "vevela pressure system" o loʻo faʻatusalia e le Iunaite Setete, lea e faʻavae i luga o le faʻatagaina o le faʻagaioiga o le mamafa i se vevela faapitoa. I le vevela ogaoga faiga o le Iunaite Setete, o tulaga uma e faʻavae i luga o 454 tikeri seʻi vagana 150LB faʻavae i le 260 tikeri. O le 150 lb (150psi = 1MPa) Vasega 25 carbon steel alatoto o loʻo i ai le faʻatagaina popolega o le 1MPa i le 260 tikeri, ae o le faʻatagaina popolega i le potu vevela e sili atu nai lo lena, tusa o le 2.0MPa.

O le mea lea, e masani ona fai mai o le numera o le maualuga o le mamafa e tutusa ma le American Standard 150LB o le 2.0MPa, o le maualuga o le maualuga o le mamafa e tutusa ma le 300LB o le 5.0MPa, ma isi. O le mea lea, le nominal pressure ma le vevela pressure pressure e le mafai ona suia e tusa ai ma le pressure pressure suia. Pn o se numera numera o le mamafa-fesoʻotaʻi faʻailoga, o le sauniaina o se talafeagai lapoʻa numera mo faʻasino, Pn e tusa tutusa ma le masani vevela mamafa Mpa numera, e masani ona faʻaaogaina i le numera o faʻatauaina afuala o fale.

Mo le faʻatonutonu alatoto o carbon uʻamea alatoto alatoto, e faʻasino i le maualuga faʻatagaina faigaluega mafai pe a faʻaogaina i lalo 200 ℃; Mo lafo uʻamea tino, o le maualuga faʻatagaina uunaiga galulue mo le tautua i lalo 120 ° C; Mo vaʻavaʻa vaʻavaʻa ma tino uʻamea, o le maualuga o le faʻatagaina o le faʻagaioiga mo le tautua i lalo atu o le 250 ° C. A faʻateleina le vevela, o le malosi o le faʻamalosi o le tino o le alatoto o le a faʻaititia. American valves standard valavala faʻailogaina mamafa i le pauna vasega, o se fuafuaina o le fusifusia vevela ma le mamafa o se uʻamea tusa ai ma le ANSIB16.34. O le mafuaʻaga autu aisea pauna vasega ma nominal omia e le tasi - i - tasi fetusiaʻiga o le pauna vasega ma nominal uunaiga i ai eseese vevela datum.

E masani ona matou faʻaogaina polokalama e fuafua ai, ae e taua foʻi le iloa faʻafefea ona faʻaaoga laulau e vaʻai ai le mamafa o togi. I Iapani, o le autu taua o le K e faʻaaogaina e faʻailoa ai le maualuga o le mamafa. Mo le kesi kesi, i Saina, tatou masani ona faʻaaogaina le vaega tele "kg" (nai lo le "jin"), o le iunite o kg. O le iunite o le mamafa o kilokalama i le senitimita 2, ma le tasi kilokalama o le mamafa o le tasi kilokalama o le malosi galue i luga o le tasi sikimita sikimita. Faʻapena foi, faʻatusatusa i fafo, mo le mamafa o kesi, o le masani ona faʻaaogaina le eletise o le "psi", o le iunite o le "1pound / inisi2 ″, o le" Pauna i le sikuea inisi ", o le Igilisi igoa atoa o Pauna i le sikuea inisi.

Ae e masani ona taʻua o le vaega o le tele, poʻo le LB., o le mea moni LB. Ole malosi ole pauna lena. O iunite uma i metric iunite e mafai ona galueina: 1psi = 1 pauna / Inch2 ≈0.068bar, 1bar≈14.5psi≈0.1MPa, Europa ma le Iunaite Setete ma isi atunuʻu na faʻaaogaina psi o se iunite. I le Class600 ma Class1500 tutusa i le Europa tulaga ma le Iunaite Setete tulaga faatonuina e lua eseese taua, 11MPa (tutusa i le vasega o 600 pauna) o le Europa faiga aiaiga, o lenei i le "ISO7005-1-1992 Steel flanges" i totonu o aiaiga; 10MPa (faʻatusatusa i le vasega 600 pauna) o le tulafono a Amerika, e pei ona faʻamaonia mai i le ASMEB16.5. O le mea lea, e le mafai ona matua fai mai o le tutusa vasega o le 600 pauna o le 11MPa poʻo le 10MPa, ma o aiaiga o 'eseʻese faiga e eseese.

Valve system masani lava ona i ai ituaiga 2: tasi o Siamani (e aofia ai Saina) o le sui i le masani ai le vevela (Saina o 100 tikeri, Siamani e 120 tikeri) faʻatagaina galulue mamafa o le faʻailoga o le "nominal pressure" system. Tasi o le "vevela vevela" faʻataʻitaʻiga sui e le Iunaite Setete, lea e faʻavae i luga o le faʻatagaina omiga galue i se tasi vevela. I totonu o le Iunaite Setete, o le vevela uunaiga faiga e faʻavae i luga o 454 tikeri seʻi vagana ai mo 150LB faʻavae i luga o 260 tikeri.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le 150LB. # 25 carbon steel alatoto ei ai le faʻatagaina popolega o le 1MPa i le 260 tikeri, ae o le faʻatagaina popolega i le potu vevela e sili atu tele nai lo lena, tusa o le 2.0MPa. O le mea lea, e masani ona fai mai o le numera o le maualuga o le mamafa e tutusa ma le American Standard 150LB o le 2.0MPa, o le maualuga o le maualuga o le mamafa e tutusa ma le 300LB o le 5.0MPa, ma isi. O le mea lea, le nominal pressure ma le vevela pressure pressure e le mafai ona suia e tusa ai ma le pressure pressure suia.


Taimi Post: Mar-24-2021